PDA

View Full Version : Wire glue?


Hulk
07-27-2009, 11:14 AM
Anyone ever used this stuff?

Wire Glue Conductive Glue
http://www.thinkgeek.com/gadgets/tools/b70c/?cpg=ab

rock_wagon
07-27-2009, 11:32 AM
No but that is really cool - I was working with Henkel/Loctite a few months ago trying to find a conductive threadlocker for a problem we were having with a laser and vibration of terminals this product might work for my problem. Also would be a handy item to have in the tool box on the trail. THANKS

DaveInDenver
07-27-2009, 01:19 PM
We use electrically conductive (silver) epoxy all the time. 3M, Chemtronics, several companies make versions of the stuff. You don't have much manufacturing stuff around your building (Loral builds your birds, right?), but maybe one of the engineers can scare some up for you. You can also buy it at most any electronics supply house, MCM, Newark, Digikey.