PDA

View Full Version : file:///android_asset/webkit


Red_Chili
09-28-2012, 11:10 AM
Man, I can hardly type in a post in my phone. The screen jumps around, the phone keeps trying to 'help' me with typeahead and other oddities... and I get file:///android_asset/webkit in the URL bar.

I do NOT want the android app. I just want to use the simple browser.

Has a configuration change been made in the forum website? Other websites behave fine.

This is somewhat of a, shall we say, sucky user experience...

Shark Bait
10-03-2012, 11:31 AM
Bill,

Any reason you don't want the Forum Runner app? It works pretty well.

Chris

wesintl
10-03-2012, 12:40 PM
poor android user...

have you googled the error and come up with "disable the "Enable Plug-ins" setting"? Maybe randy can help you fix it :D

I'm not aware of any changes that have been made lately.

Uncle Ben
10-03-2012, 04:00 PM
I almost entirely surf and post on RS and FB and..... with my Droid. No problems what so ever! In fact there have been times when my desktop is finicky with the RS forum but my Droid rocks right through! Not a slam, but ya I guess it is,....my wifes ICrap4 hangs like crazy on the RS forum without using the Forum Runner app. Of course since I did beat on it I might add that when I visit our favorite micro brewery my V 4G Droid whoops beans over the poor AT&T suckers who have to settle with the provided WIFI. :D:p:

wesintl
10-03-2012, 05:38 PM
what are you trying to say:confused:... it's a user issue ;)

Uncle Ben
10-03-2012, 08:01 PM
what are you trying to say:confused:... it's a user issue ;)

Yup...
Those who use and those who stand in lines for already outdated novelty