PDA

View Full Version : Help: please check to see if TLCA web site is up!


Hulk
02-15-2007, 08:54 AM
Please go to www.tlca.org (http://www.tlca.org/) and let me know if you can see the web site. My DSL connection seems to be crapping out on the site, but I think everyone else can still see it. Please let me know!
Thanks, Matt

timmbuck2
02-15-2007, 08:57 AM
Please go to www.tlca.org (http://www.tlca.org/) and let me know if you can see the web site. My DSL connection seems to be crapping out on the site, but I think everyone else can still see it. Please let me know!
Thanks, Matt

Not working for me...FW-1 at firewall: Failed to connect to the WWW server.

wesintl
02-15-2007, 08:59 AM
looks fine from here...

CardinalFJ60
02-15-2007, 09:02 AM
Got to the home page just fine.

Uncle Ben
02-15-2007, 09:04 AM
No problem....nice pic of Twiddy! :thumb:

Man Jerk
02-15-2007, 09:06 AM
Not for me either.

treerootCO
02-15-2007, 09:09 AM
works for me....ctrl f5 reloads correctly.

subzali
02-15-2007, 09:30 AM
Timed out in Firefox. No worky.

Hulk
02-15-2007, 09:40 AM
Hmmm. Works for some, not for others. Any chance that those of you for whom it does not work are all connecting thru Qwest, like me?

Uncle Ben
02-15-2007, 10:42 AM
Hmmm. Works for some, not for others. Any chance that those of you for whom it does not work are all connecting thru Qwest, like me?


I have Qwest and it did work, no hesitation.

wesintl
02-15-2007, 11:07 AM
I connected through viawest

timmbuck2
02-15-2007, 11:09 AM
still dead for me....IE or Firefox. Not sure who we use for our T1 lines....prolly qwest...

Red_Chili
02-15-2007, 12:09 PM
Works fine for me...

leiniesred
02-15-2007, 12:45 PM
Test= OK from work. XO ckt.

corsair23
02-15-2007, 01:10 PM
Working fine here when tested earlier (forgot to post :() and just now - Qwest

Chris
02-15-2007, 01:28 PM
Working fine @ 1:30 - Qwest

nakman
02-15-2007, 01:37 PM
:sigh: must be working for me.. :rolleyes:

Romer
02-15-2007, 02:41 PM
works for me Matt,

having a little trouble getting it up?


I mean the web site:D

treerootCO
02-15-2007, 02:59 PM
:sigh: must be working for me.. :rolleyes:

why would the VP block himself?

Bobzooki
02-15-2007, 03:07 PM
Works fine for me, from work.

nuclearlemon
02-15-2007, 03:43 PM
worked for me

Hulk
02-15-2007, 06:41 PM
Thanks, guys. Everything seems to be fixed. Somewhere out there in the series of tubes, one was flickering for a while I guess. :D