PDA

View Full Version : Post here when you can finally see the RS website again


Hulk
10-27-2008, 10:30 PM
I couldn't see it all day from my office. Now, here at home on Qwest DSL, everything is back to normal. I seriously wonder whether I will be able to see the site again from work tomorrow.

For those of you who want to know what's going on when the RS website is down, we do have an emergency email list. It's used only for communication when the forum is down. If you received a bunch of email today, you're on it. If not, then you're not. Go here to subscribe (http://risingsun4x4.org/mailman/listinfo/list_risingsun4x4.org).

http://rustybrain.com/haha/addicted.jpg

Mountain Drew
10-27-2008, 10:40 PM
At your office? shouldn't you be doing work?:eek: lol ;):D

Shark Bait
10-28-2008, 06:15 AM
I was in last night. I'm in Atlanta this week. :D

DaveInDenver
10-28-2008, 06:21 AM
When I got home last night I could see the website, also using a Qwest DSL. Just checked on my phone, the home page comes up (it didn't yesterday). The DNS update seems to be cascading through. May be best if my work IP address remains blacklisted, but it will probably work...

AxleIke
10-28-2008, 08:24 AM
Yo.

vielehr
10-28-2008, 09:29 AM
functioning at work

nuclearlemon
10-28-2008, 11:25 AM
i'm in

Crash
10-28-2008, 05:09 PM
Been trying every hour or so and finally logged in at a little after 4:00 pm 10/28.

Rogue Leader
10-28-2008, 05:33 PM
Finally made it through to the forum. Been able to see the home page for about 24 hours now tho. I tried 4 different computers and a phone before now.

60wag
10-28-2008, 05:41 PM
Works at home but not at work.

powderpig
10-28-2008, 05:51 PM
It worked for a bit for me yesterday when I posted to the meeting with jerry thread. But then went down for me. I currently am able to be on the forum now. I am with Qwest. Robbie

Romer
10-28-2008, 08:59 PM
present

Jacket
10-28-2008, 10:39 PM
http://lc.fdots.com/cc/lc/ca/ca4b8dc38c2413ab957954544d7f8ec0.jpg

rover67
10-28-2008, 10:53 PM
hello.

from home.

work no workie.

allison says hello too.

corsair23
10-29-2008, 01:43 AM
Yeah!!!

Could see the main page since last night...Tried a couple times from work today and could get to the main page but not the forum...At home everything seems to be working now :) - FWIW I'm on Qwest DSL of course :hill:

Cruiser porn...picture from this past July up at Yankee Boy Basin :D

.

Hulk
10-29-2008, 10:11 PM
Woot! It's back!

wesintl
10-29-2008, 10:31 PM
back for more than 20min.. amazing.

theboomboom
10-29-2008, 10:33 PM
http://farm2.static.flickr.com/1317/652697286_3c7f44c64d_o.jpg

nuclearlemon
10-29-2008, 10:43 PM
main page worked at work, but not forum.. just got home from meeting with jerry aboud and i'm here

Kenon698
10-30-2008, 09:27 AM
finally!!! tried this AM = nothing. Then about a hour later it worked.

girlsfj40
10-30-2008, 11:02 AM
It has been up and working for me for about an hour!

MDH33
10-31-2008, 01:43 PM
This is the first time I've been in since Tuesday morning I think.

...and it's awfully quiet in here. :o

cbmontgo
10-31-2008, 01:44 PM
Nice to see it back up and running...

AxleIke
11-06-2008, 08:51 AM
Any one else able to see this?

vielehr
11-06-2008, 01:32 PM
I am just now able to see the forum for the first time in about a week.

Shark Bait
11-06-2008, 03:36 PM
Woo hoo! For now. :D

CBone
11-06-2008, 04:16 PM
I'm in...and it is sooo sweet!

Rogue Leader
11-06-2008, 04:53 PM
Maybe EasyCGI got their act together finally!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bikeman
11-06-2008, 06:05 PM
Werd.

Mountain Drew
11-06-2008, 06:58 PM
I can get back on the Forum! woo hoo! its 5:59pm November 6th

Rezarf
11-06-2008, 07:33 PM
Back in the saddle again... first time for over a week and a half, maybe two weeks! :eek:

powderpig
11-06-2008, 09:33 PM
cool, hopeing all the hard work will pay off and we stay up for a long time to come. Thank you

corsair23
11-06-2008, 11:15 PM
Crap...There goes my productivity gains...LOL

subzali
11-06-2008, 11:24 PM
same here :hill:

Jacket
11-07-2008, 07:46 AM
In!

Hulk
11-11-2008, 02:54 PM
We should be back now. The forum and website are now at our new host.

Does it seem like the forum is running faster to anyone?

Shark Bait
11-11-2008, 02:59 PM
Yes. It seems faster. I'm in DC this week and it's faster here. Not sure the DNS has propagated here yet.

DaveInDenver
11-11-2008, 03:02 PM
It is definitely faster. I got in using the direct IP address, the .com has apparently not propagated yet through Level3.

corsair23
11-11-2008, 03:11 PM
It is LIGHTENING fast compared to what it has been for the last week or two :hill:

P.S. First time in forever that I've been away from the forum this long but yet I was still able to catch up on everything that has been going on in under 30 seconds...:lmao:

Maddmatt
11-11-2008, 03:12 PM
Seems pretty quick to me!

sno bored
11-11-2008, 03:16 PM
I can see it

Uncle Ben
11-11-2008, 03:23 PM
In! Awesome guys! Definitely, cruising at pretty good speed too! :thumb:

Cheeseman
11-11-2008, 03:54 PM
Even as little as I post, it's good to be back home. Someone mentioned .com. Is this changing to that?
________
Shemale fetish (http://www.****tube.com/categories/961/fetish/videos/1)

DaveInDenver
11-11-2008, 04:01 PM
Even as little as I post, it's good to be back home. Someone mentioned .com. Is this changing to that?
Probably me, it's really a (dot)org I think. I dunno, I just click URLs.

Tch2fly
11-11-2008, 04:50 PM
:eek: OMG Cheeseman beat me :eek:

Shark Bait
11-11-2008, 04:52 PM
:eek: OMG Cheeseman beat me :eek:

One of the signs of the Apocalypse. :eek:

leiniesred
11-11-2008, 05:10 PM
Testing.

timmbuck2
11-11-2008, 05:47 PM
Timm is in the house. The party is over.

Hulk
11-11-2008, 05:57 PM
Someone mentioned .com. Is this changing to that?

No -- we ended up going back to the original URL. The site address will not change.

nuclearlemon
11-11-2008, 05:58 PM
wooooohooooo! matt/wes/kipper, y'all rock:bowdown:

Convert
11-11-2008, 06:10 PM
thanks for all the hard work guys:thumb:

Rzeppa
11-11-2008, 07:01 PM
thanks for all the hard guys:thumb:

Oh geeze Dan, thanks for the visual...NOT!

LOL!

I went straight to reply, is there a message somewhere that explains the last tech detail of how the attachment table got moved?

Thanks and happy cruisin'!

Chris
11-11-2008, 07:41 PM
Good to see everything's back, time to upgrade to 3.7.4? :rolleyes:

Jenny Cruiser
11-11-2008, 08:38 PM
Finally.:)

farnhamstj
11-11-2008, 09:33 PM
Thanks everyone. I've been a better parent for the last few weeks.

Corbet
11-12-2008, 07:58 AM
back on

rover67
11-12-2008, 08:40 AM
yeah, thanks a trillion again. it's nice to have my main source of everything back on.

sleeoffroad
11-12-2008, 08:57 AM
I can't see it. How do you guys see the forum again :D Confused

bh4rnnr
11-12-2008, 08:57 AM
Back on. Thanks for all the hard work guys:cheers:

bigbluefj
11-12-2008, 01:28 PM
Thank's Gent's:cheers::beer:

isotel
11-12-2008, 02:11 PM
Just an FYI http://www.risingsun4x4.com/ is not working, the .com forward must be jacked up! having just delt with this issue with my own sites i know what a pain it can be getting all the forwards working just right..

http://www.risingsun4x4club.org/images/Ige.jpg

:lmao:

Hulk
11-12-2008, 07:26 PM
Just an FYI http://www.risingsun4x4.com/ is not working, the .com forward must be jacked up! having just delt with this issue with my own sites i know what a pain it can be getting all the forwards working just right.

Yep. It was all .asp pages. I'm revising these to .shmtl pages. We switched to a linux box.

Matt

PatrolMan
11-12-2008, 07:28 PM
Ta-da. I can see it again!

thenimirra
11-13-2008, 01:57 PM
yippee! It's back. I thought it was just me or something was wrong with my computer because I couldn't get in! Glad to know the situation is getting under control! I missed you guys!

Azrael
11-13-2008, 02:35 PM
yippee! It's back. I thought it was just me or something was wrong with my computer because I couldn't get in! Glad to know the situation is getting under control! I missed you guys!

Yeah, I was thinking someone hit the ban button on me for some reason. Before I got the database error messages, I was seeing one that said my IP was blocked.

thenimirra
11-13-2008, 03:33 PM
LOL I have to admit for a second I wondered if the check I wrote for my membership dues had been bad! ;)

PabloCruise
11-13-2008, 05:48 PM
It's ALIVE!!!