PDA

View Full Version : Website: please report broken links


Hulk
11-13-2008, 01:40 AM
I have updated the Rising Sun home page so that it's working OK, and most of the links should be working now too.

Here's where I need everyone's help:
Please post up any links that are not working!

You find 'em, I'll fix 'em. Except for the ones I give to Wes and Kipper. :D

wesintl
11-13-2008, 10:53 AM
Thank you Matt. It looks good. I clicked through just about everything and didn't find anything yet.

I'll try and fix the gallery when I get a chance.

Chris
11-13-2008, 12:28 PM
Here's the easy way guys.

http://validator.w3.org/checklink?uri=http%3A%2F%2Fwww.risingsun4x4club.org&hide_type=all&depth=&check=Check

Result:

Hulk
11-13-2008, 02:59 PM
Here's the easy way guys.

http://validator.w3.org/checklink?uri=http%3A%2F%2Fwww.risingsun4x4club.org&hide_type=all&depth=&check=Check

Result:

Chris,

Does that check every page within the site, or do you have to submit each page individually?

Thanks,
Matt

Chris
11-13-2008, 03:04 PM
Every page linked to http://www.risingsun4x4club.org.

RicardoJM
11-13-2008, 07:14 PM
I just clicked on the Gallery link at the top of the forum; http://www.risingsun4x4club.org/photopost/ and got the following:
Warning: chdir() [function.chdir]: No such file or directory (errno 2) in /home/rs4x4/public_html/photopost/header-inc.php on line 60

Warning: require(./global.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/rs4x4/public_html/photopost/header-inc.php on line 61

Warning: require(./global.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home/rs4x4/public_html/photopost/header-inc.php on line 61

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required './global.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rs4x4/public_html/photopost/header-inc.php on line 61

Chris
11-13-2008, 07:18 PM
Chris,

Does that check every page within the site, or do you have to submit each page individually?

Thanks,
Matt

Hmm, apparently not as Ricardo just discovered.

Hulk
11-14-2008, 10:45 AM
I just clicked on the Gallery link at the top of the forum; http://www.risingsun4x4club.org/photopost/

Thanks, Ricardo. Wes is aware of this one and is working to fix it. He has more knowledge of the photogallery than I do.

wesintl
11-15-2008, 05:05 PM
I've resolved the gallery link and resolved all the further issues I had with it once the link was fixed.
I was able to upload a new jpg and afaik all the images are showing and everything works.

I think that was the last of our issues. If anyone runs across anything else let us know.

Thanks matt for all your hard work converting the asp pages to shtml and migrating the site. :thumb:

Now, where was i on the list of things to do before our crappy host reprioritized my time.

Uncle Ben
11-15-2008, 07:07 PM
Thank you all gentlemen! Your efforts and time are very appreciated! :bowdown::bowdown::bowdown::thumb:

Hulk
11-17-2008, 12:36 AM
Thanks, Wes. Glad we're hitting on all six cylinders again. :D

It should also be said: Kipper carried us on his shoulders for the last mile. We all owe him a beer.