PDA

View Full Version : RS forum weirdness


Hulk
01-14-2009, 01:28 PM
The RS forum is working fine if you login. And logging in works fine. However, if you are not logged in, this message is displayed:
The server is too busy at the moment. Please try again later.
For most of us, this is not a problem, since we can just login.

Just as an FYI, we are working on diagnosing the cause of this problem. We have a ticket open at hostgator and a post on the VBulletin forum.

If you see any other errors today, post them here.

Hulk
01-14-2009, 01:42 PM
I think I fixed it. I changed the Load Threshold in vBulletin to a higher number.

For future webmaster reference:

admincp -> Options -> Load Deny
Changed the setting from 5 to 7

This thread was helpful.
http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?t=98733

treerootCO
01-14-2009, 01:42 PM
I recieved the, "...server is too busy at the moment. Please try again later." message while logged in.

Hulk
01-14-2009, 01:45 PM
Just now?

treerootCO
01-14-2009, 01:54 PM
Just now?

Well before your fix...did you see the fast and the furious pic? :D

Hulk
01-14-2009, 01:57 PM
Well before your fix...did you see the fast and the furious pic? :D

Yes, I was envious. :drool:

Uncle Ben
01-14-2009, 03:25 PM
The issue must have caused some secondary issues as the RS site has been hanging on me and fairly slow at times. I cleared my cache and did the whole system clean up thing and it didn't help. Right now it's cookin' so it must not have been on my end. Thanks Matt!