PDA

View Full Version : Skinny tall tires


Bruiser
04-23-2009, 10:12 PM
I have a set of 4 235/85/16 BFG AT's on Aluminum rims. Wheels and rims are in good shape with the exception of one one chip. About 50%-60% left on the tires. The percent is just a guess because I did not actually measure but can if you would like me too. $250. Have fun in Moab for all of you that are going.

http://lh5.ggpht.com/_3g4tDNpSrlA/SfEq7cc6vDI/AAAAAAAAABQ/V4wO3bwX5TM/IMG_3803.JPG

http://lh4.ggpht.com/_3g4tDNpSrlA/SfEq7B4K-cI/AAAAAAAAABI/QNBpWHJJZOI/IMG_3802.JPG

nakman
04-23-2009, 11:44 PM
What kind of rims? Any other pictures?

Bruiser
04-24-2009, 12:06 AM
I will have to do some research on the rims but I am sure someone knows what kind they are. They came on my FJ40 when I bought it. I can take more pics and post tomorrow.

jacdaw
04-24-2009, 06:45 AM
another PM sent

jacdaw
04-26-2009, 04:58 PM
Thanks Justin, super pleased with our deal, and you're a stand-up guy to boot.
:thumb::cheers:

Gmann
04-27-2009, 07:36 PM
Hey!! Throw up a pic of the 40 with my old tires if bruiser is rolling on them yet.

Bruiser
04-27-2009, 08:21 PM
Here is a pic of me and the new tires up in Central City after the huge storm last weekend. We broke the trail of 2 - 3 feet of snow. I realized I need lockers or chains if I am ever gonna lead this type of run.

http://lh5.ggpht.com/_3g4tDNpSrlA/SfZZYShxenI/AAAAAAAAACU/DRoxkOxpgUM/IMG_3789.JPG

http://lh3.ggpht.com/_3g4tDNpSrlA/SfZZYfQv82I/AAAAAAAAACc/wWlYynObeIs/IMG_3798.JPG

wesintl
04-27-2009, 08:49 PM
Nice!

Gmann
04-27-2009, 08:56 PM
Here is a pic of me and the new tires up in Central City after the huge storm last weekend. We broke the trail of 2 - 3 feet of snow. I realized I need lockers or chains if I am ever gonna lead this type of run.

http://lh5.ggpht.com/_3g4tDNpSrlA/SfZZYShxenI/AAAAAAAAACU/DRoxkOxpgUM/IMG_3789.JPG

http://lh3.ggpht.com/_3g4tDNpSrlA/SfZZYfQv82I/AAAAAAAAACc/wWlYynObeIs/IMG_3798.JPG

For some reason I can't see the pics. just get a white box with a red X. Any hints.

jacdaw
04-27-2009, 09:00 PM
the images loaded fine for me, but I clicked the links for them in the email notification before I came to the board to read the thread again.

Try right-clicking the red X and selecting "view image"?

Gmann
04-27-2009, 09:02 PM
the images loaded fine for me, but I clicked the links for them in the email notification before I came to the board to read the thread again.

Try right-clicking the red X and selecting "view image"?

Nope.

nuclearlemon
04-27-2009, 09:05 PM
i found the pics were blocked for me by my antivirus software. it said that the website that the pics were posted on had issues in the past'

Gmann
04-27-2009, 09:05 PM
Alright enought of that. Some one should jump on those wheels.

Bruiser
04-27-2009, 09:05 PM
how about in firefox?

jacdaw
04-27-2009, 09:09 PM
Alright enought of that. Some one should jump on those wheels.I jumped on them.:D

Bruiser
04-27-2009, 09:10 PM
I would like to know the answer to this. I used a link from picasaweb, the google pic application. What does everyone else use?

Justin

jacdaw
04-27-2009, 09:16 PM
I use photobucket but picasa works the same way. Make sure you grab a "direct link" and not one of the links formatted for use in blogs or myspace or the like.

FWIW, I'm on a Mac using Firefox and your photos loaded fine.

Gmann
04-27-2009, 09:17 PM
Could be my settings some how. I don't have many options when I right click. Open Pic, My pics, google search, copy, and properties.

jacdaw
04-27-2009, 09:19 PM
Could be my settings some how. I don't have many options when I right click. Open Pic, My pics, google search, copy, and properties.Try selecting "open pic"

Gmann
04-27-2009, 09:22 PM
Tried that, nothing happens

corsair23
04-27-2009, 11:05 PM
As a last resort Brent you can right-click on the red x, select properties, copy the URL, and then paste that in a new window. Thats what worked for me...After that when I come back to the forum and right-click and select "show picture" of one of the red x's the picture will show up if I've gone direct to the URL...