Rising Sun Member Forums

Rising Sun Member Forums (http://www.risingsun4x4club.org/forum2/index.php)
-   General Tech Forum (http://www.risingsun4x4club.org/forum2/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Locker axle swap not locking (http://www.risingsun4x4club.org/forum2/showthread.php?t=14050)

Zero1 09-17-2010 07:58 PM

Locker axle swap not locking
 
repost from Mud but maybe someone here will catch it with less posts streaming through

I'm struggling to figure out what I skipped or have overlooked. The front locker plugged right into the existing harness. The rear plugged into the swapped subharness which plugged right into the existing harness inside the rear firewall. The locker switch plugged right into the existing harness. ECU replaced.

What might I missed?


(97 LX450. Axles and ecu from 97 lx450; engaged fine upon removal from donor)

corsair23 09-18-2010 01:31 AM

Romer has done the rear swap IIRC so maybe he'll chime in but just a shot in the dark...Did you pop a fuse in to the appropriate spot on the fuse block to power the lockers?

Of course now that I look at the fuse chart it appears that is the same fuse for the center and front/rear lockers. Maybe check to make sure the fuse isn't blown?

What, if any, indications are you getting with regards to the lockers? Did you put in bulbs for the locker icons and I assume you are either locking the center diff via a switch or shifting into low before turning the dial.

Zero1 09-18-2010 01:38 AM

I didn't put in the indicator bulbs. I can hear and feel engagement. I've tested with both low and CDL switch. Fuse is good, center locks just fine. I'm confounded :-\ Time to start chasing electrical gremlins it'd seem


All times are GMT -6. The time now is 10:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.