Rising Sun Member Forums  

Go Back   Rising Sun Member Forums > Toyota 4x4 > General Chit Chat

Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 05-15-2013, 07:22 PM
cbmontgo's Avatar
cbmontgo cbmontgo is offline
Hard Core 4+
 
Join Date: Dec 2007
Location: Larkspur, CO
Posts: 863
Default

Engine has not run in at least 1.5 years. Installed a new thermostat and coolant tonight. Hooked back up the heater and copper hoses. Also reinstalled the heater control valve.
__________________
'73 FJ40
'76 FJ40
'96 FZJ80
'00 UZJ100

TLCA # 14207
Reply With Quote
  #12  
Old 05-15-2013, 10:11 PM
PabloCruise's Avatar
PabloCruise PabloCruise is offline
Rising Sun Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Northern CO
Posts: 1,766
Default

Quote:
Originally Posted by nattybumppo View Post
I may be able to help you out in the door department. I have some pretty good spares, both front and rear ambulance doors. Let me know if you want to take a look at them, and we can commense to haggling!
I was looking for a spare passenger door not too long ago...
__________________
TJS

1978 FJ-40
1974 FJ-55 w/ 3FE

TLCA #10713

CO/WY Horsetooth 4 Wheelers Cruiser Club - Click Here!
Reply With Quote
  #13  
Old 05-18-2013, 05:29 PM
cbmontgo's Avatar
cbmontgo cbmontgo is offline
Hard Core 4+
 
Join Date: Dec 2007
Location: Larkspur, CO
Posts: 863
Default

Refilled coolant, checked for leaks. Reconnected a lot of wiring under the hood and added gas to the tank. Poured a little down the carb barrels and she fired right up!

The carb has a gas leak at the accelerator pump (dry-rotted seal), so I am going to do a rebuild tomorrow.
__________________
'73 FJ40
'76 FJ40
'96 FZJ80
'00 UZJ100

TLCA # 14207
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 04:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.