Rising Sun Member Forums  

Go Back   Rising Sun Member Forums > Toyota 4x4 > General Tech Forum

Notices

Reply
 
Thread Tools
  #21  
Old 04-21-2008, 03:42 PM
treerootCO's Avatar
treerootCO treerootCO is offline
Rising Sun Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 4,419
Send a message via AIM to treerootCO
Default

Quote:
Originally Posted by Trapper50cal View Post
Montecor got a brand new Sachs Clutch and pressureplate when I replaced the motor and it was working groovy when I gave it to you (wasn't it???) why the work? shorter throw?
Rear main was leaking and had to be replaced. No changes were made to the clutch.
__________________
aka Mike D.----->Bio Page KDřGWY
“He who goes unarmed in paradise had better be sure that that is where he is.”—James Thurber
"Its better to be thought a fool rather than to speak up and remove all doubt." - Lincoln
pride is ego, the word I had lost was dignity. The quality or state of being worthy of esteem or respect.
Ptarmigan build thread - 95FZJ80
www.root45.com
www.risingsun4x4club.org

TLCA #14133

Reply With Quote
  #22  
Old 04-21-2008, 09:43 PM
nuclearlemon's Avatar
nuclearlemon nuclearlemon is offline
Hard Core 4+
 
Join Date: Aug 2005
Location: denver
Posts: 5,707
Default

lost the clutch at a light tonight on the way home...another clue i'm on the right track. new slave is mounted, master is rebuilt. tomorrow night, i'll bench bleed and install.
__________________
ige tlca #1431
Reply With Quote
  #23  
Old 04-22-2008, 08:22 AM
nuclearlemon's Avatar
nuclearlemon nuclearlemon is offline
Hard Core 4+
 
Join Date: Aug 2005
Location: denver
Posts: 5,707
Default

Quote:
Originally Posted by Trapper50cal View Post
Montecor got a brand new Sachs Clutch and pressureplate when I replaced the motor and it was working groovy when I gave it to you (wasn't it???) why the work? shorter throw?
yep, all worked fine until mike and i replaced the rear main seal. that's why i'm so confused on what the heck changed to make it all go wonky. must've just disturbed everything at the right time.
__________________
ige tlca #1431
Reply With Quote
  #24  
Old 04-25-2008, 05:32 PM
nuclearlemon's Avatar
nuclearlemon nuclearlemon is offline
Hard Core 4+
 
Join Date: Aug 2005
Location: denver
Posts: 5,707
Default

can't get the noise to go away, so i quit. i'll just be noisy like neil

one the positive side, my new freebie shift knob showed up, so i installed that.

the tie downs i ordered a month ago also showed up, but too late to install, so they'll go into the 80.

14 hours to go...i'm off to fill up the pig, and the cooler...see you all in moab
Attached Images
   
__________________
ige tlca #1431
Reply With Quote
  #25  
Old 04-25-2008, 07:11 PM
MDH33's Avatar
MDH33 MDH33 is offline
Rising Sun Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Land of Corn
Posts: 5,778
Default

That Shifter is Awesome!!
__________________
--Martin
Reply With Quote
  #26  
Old 04-25-2008, 10:34 PM
Rzeppa's Avatar
Rzeppa Rzeppa is offline
Cruise Moab Committee
 
Join Date: Aug 2005
Location: Kittredge CO, USA
Posts: 5,178
Default

Quote:
Originally Posted by MDH33 View Post
That Shifter is Awesome!!
No kidding! I love how you can see Ige holding the camera in it's reflection!
__________________
Jeff Zepp
Kittredge CO USA
1971 & 1976 FJ40s, 1978 FJ45, 1987 FJ60
Rising Sun 4WD Club, TLCA #4063
http://american3dprinting.net/
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 04:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.