Rising Sun Member Forums  

Go Back   Rising Sun Member Forums > Toyota 4x4 > General Tech Forum

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 10-19-2008, 01:13 PM
nuclearlemon's Avatar
nuclearlemon nuclearlemon is offline
Hard Core 4+
 
Join Date: Aug 2005
Location: denver
Posts: 5,738
Default more 80 questions

first pic...rear body mount. is there supposed to be a bolt through there? neither side has one?

next pic....what are the rear bump stops supposed to look like...i'm guessing not like this

finally, wtf is this is where is it supposed to be bolted. it was flopping loose on the rear of the right front inner fender. for now, i put it with the air cleaner bolt.
Attached Images
   
__________________
ige tlca #1431
Reply With Quote
  #2  
Old 10-20-2008, 12:16 AM
Hulk's Avatar
Hulk Hulk is offline
Cruise Moab Committee
 
Join Date: Aug 2005
Location: South Side!
Posts: 11,420
Send a message via AIM to Hulk
Default

Both of my rear bump stops looked like that. I ordered two new ones from Burt. Only one showed up (the other was on a shelf in Japan). I got the other one from a parts rig over at Oleg's shop.
__________________
Matt Farr, Centennial, Colorado | Webmaster: TLCA.org
1996 FZJ80 TLCA #4189 WRDY
www.rustybrain.com/cruisers my Rising Sun bio Facebook Twitter Need satellite Internet? Check out: Exede Internet

If you think you can or think you can't, you're right.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 09:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.