Rising Sun Member Forums  

Go Back   Rising Sun Member Forums > For Sale + Help > Rising Sun Forum Help Corner

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 06-30-2010, 04:48 PM
Jacket's Avatar
Jacket Jacket is offline
Rising Sun Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Lafayette
Posts: 3,956
Default Waiting.....

Does anyone else get extended "Loading" type delays when hitting specific posts or the "New Posts" button? I see this often enough, but not consistently, to wonder if others have the same delays.



It's not my connection, since i have no trouble getting sub-second responses from Google or other sites.

Just wondering....
__________________
- Matt
1976 FJ40 - green and mostly stock
1996 FZJ80 - not so stock
Reply With Quote
  #2  
Old 06-30-2010, 05:09 PM
corsair23's Avatar
corsair23 corsair23 is offline
Rising Sun Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Littleton
Posts: 8,697
Default

Nothing like that on my end lately...I'll get an occasional delay but clicking on the link again usually resolves that...
__________________
Jeff Z. (the "not quite as skinny" one)
TLCA #17037
'97 LX450 - aka "The Whale"
'97 FZJ80 Antique Sage AE #267, stock
12/74 FJ40, 2F, SM420, 4" Lift, ARBs, 33" MTRs

:

"...anything else i can do for you guys, how about i wash your car or mow your lawn while you figure out your firewall system? I am now boarderline insane/unibomber." Kipper

"That assumes I'm even capable of pulling and stabbing..." Jacket

"I really like having a detachable unit." Beater
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 08:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.