Rising Sun Member Forums  

Go Back   Rising Sun Member Forums > For Sale + Help > Rising Sun Forum Help Corner

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 07-29-2007, 09:50 AM
Romer's Avatar
Romer Romer is offline
Rising Sun Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Englewood, Colorado
Posts: 7,074
Default Images

If I link an Image that ends in jpg, it shows up fine, if I link an image that ends in a number you see the link instead of the picture. Why is that.

Her is an example of two


http://mdhuber.smugmug.com/photos/89280445-M.jpg
http://www.risingsun4x4club.org/foru...1&d=1185075123

Now using the Image link tool here is what you get



__________________
Ken Romer - K0ROM
04 UZJ100
77 FJ40
11 RX350
02 Kimberley Kamper

Reply With Quote
  #2  
Old 07-29-2007, 10:01 AM
wesintl's Avatar
wesintl wesintl is offline
Hard Core 4+
 
Join Date: Aug 2005
Location: in da house
Posts: 7,579
Send a message via AIM to wesintl
Default

the software doesn't know that it's an image. Your =118507512 3 could be a doc image, exe etc.
__________________
See you on the trail
WREK
Couple o' FJ40's, BJ70, UZJ100, TDI 66FJ40,82FJ60,97FZJ80
TLCA#4180
Reply With Quote
  #3  
Old 07-29-2007, 10:06 AM
Romer's Avatar
Romer Romer is offline
Rising Sun Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Englewood, Colorado
Posts: 7,074
Default

Curious, they link fine on Mud. Both of those links are used in the last post I did to promote the ralley on Mud.

The numbers are the identifiers the RS board gives them. Maybe there is a better way for me to get the link then right clicking and selecting properties.
__________________
Ken Romer - K0ROM
04 UZJ100
77 FJ40
11 RX350
02 Kimberley Kamper

Reply With Quote
  #4  
Old 07-29-2007, 11:01 AM
Romer's Avatar
Romer Romer is offline
Rising Sun Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Englewood, Colorado
Posts: 7,074
Default

Quote:
Originally Posted by DaveInDenver View Post
Those are attachments to the RS forum, which I didn't think would acting as an image host to other boards. AFAIK, even within the vBulletin software, an image is only viewable within the thread it was attached.

Trying something below.
Attachment 5500
If you don't see this imagine, that means it's attached to another thread and isn't even viewable in this one.

Not true. If I take the same link that won't show here and use it on mud, it shows as a picture. They are both vbulliten SW. I link photos all the time on Mud from other mud threads, here and other sources and never have an issue. Mud also adds the number identifier on since the last upgrade (use to end in .jpg) and those can be linked within Mud.

BTW- I think wes is doing an outstandin job, the above discussion was to state that I think it's a vbulliten issue.
__________________
Ken Romer - K0ROM
04 UZJ100
77 FJ40
11 RX350
02 Kimberley Kamper

Reply With Quote
  #5  
Old 07-29-2007, 06:44 PM
wesintl's Avatar
wesintl wesintl is offline
Hard Core 4+
 
Join Date: Aug 2005
Location: in da house
Posts: 7,579
Send a message via AIM to wesintl
Default

I'll have to look around the console then... It's probably a setting somewhere.
__________________
See you on the trail
WREK
Couple o' FJ40's, BJ70, UZJ100, TDI 66FJ40,82FJ60,97FZJ80
TLCA#4180
Reply With Quote
  #6  
Old 08-09-2007, 10:51 AM
wesintl's Avatar
wesintl wesintl is offline
Hard Core 4+
 
Join Date: Aug 2005
Location: in da house
Posts: 7,579
Send a message via AIM to wesintl
Default

I don't see any issue Ken.. Both your photo's show up.
__________________
See you on the trail
WREK
Couple o' FJ40's, BJ70, UZJ100, TDI 66FJ40,82FJ60,97FZJ80
TLCA#4180
Reply With Quote
  #7  
Old 08-09-2007, 11:04 AM
Romer's Avatar
Romer Romer is offline
Rising Sun Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Englewood, Colorado
Posts: 7,074
Default

Quote:
Originally Posted by wesintl View Post
I don't see any issue Ken.. Both your photo's show up.

They do for me now as well. Did you change a setting? I haven't been able to get those types of images , the ones that don't end in .jpg to show up for months.
__________________
Ken Romer - K0ROM
04 UZJ100
77 FJ40
11 RX350
02 Kimberley Kamper

Reply With Quote
  #8  
Old 08-09-2007, 11:07 AM
wesintl's Avatar
wesintl wesintl is offline
Hard Core 4+
 
Join Date: Aug 2005
Location: in da house
Posts: 7,579
Send a message via AIM to wesintl
Default

Quote:
Originally Posted by Romer View Post
Did you change a setting?
Of course. I didn't think you'd fall for it though
__________________
See you on the trail
WREK
Couple o' FJ40's, BJ70, UZJ100, TDI 66FJ40,82FJ60,97FZJ80
TLCA#4180
Reply With Quote
  #9  
Old 08-09-2007, 11:53 AM
Romer's Avatar
Romer Romer is offline
Rising Sun Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Englewood, Colorado
Posts: 7,074
Default

Thanks for figuring it out and all the other stuff you do no one knows about.
__________________
Ken Romer - K0ROM
04 UZJ100
77 FJ40
11 RX350
02 Kimberley Kamper

Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 03:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.