Rising Sun Member Forums  

Go Back   Rising Sun Member Forums > Toyota 4x4 > General Tech Forum

Reply
 
Thread Tools
  #11  
Old 04-22-2008, 10:18 AM
Inukshuk's Avatar
Inukshuk Inukshuk is offline
Rising Sun Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Denver, CO
Posts: 2,702
Default

BIG QUESTION: WHY DO YOU ASK?
Are you getting a check engine light for the O2 sensor? Are you aware of the 1993 computer problem that throws the O2 code even when the sensor is good? Search MUD on the issue. Solution is to install a used 1994 computer.
__________________
Daniel Markofsky - Daniel@Markofsky.com KDGWR
Denver, Colorado, TLCA # 9972, http://risingsun4x4club.org/
1993 FZJ80 "enhanced", re-built Engine, and prototype GOBI Stealth roof rack
Reply With Quote
  #12  
Old 04-22-2008, 12:05 PM
FJBen's Avatar
FJBen FJBen is offline
Hard Core 4+
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 893
Default

Quote:
Originally Posted by Inukshuk View Post
BIG QUESTION: WHY DO YOU ASK?
Are you getting a check engine light for the O2 sensor? Are you aware of the 1993 computer problem that throws the O2 code even when the sensor is good? Search MUD on the issue. Solution is to install a used 1994 computer.
This is for my wife's 96. I get a code that says O2 sensor bank 1 slow to respond.
__________________
TLCA#15530

96 285's OME 's ride
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 05:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.